وقتی به مشاوره رابطه می آیید چه انتظاری دارید؟

وقتی به مشاوره رابطه می آیید چه انتظاری دارید؟

وقتی به مشاوره رابطه می آیید چه انتظاری دارید؟

Blog Article

 بسیاری از زوج ها اگر قبلاً در جلسه مشاوره رابطه شرکت نکرده باشند، نگران هستند . اغلب، زوج‌ها در مورد نحوه رفتار مشاور، روان‌شناس یا درمانگر در طول مصاحبه سؤالاتی دارند، اینکه آیا مشاور طرفداری می‌کند یا چه چیزی ممکن است به عنوان بخشی از زوج‌درمانی‌شان فاش شود.


در حالی که ممکن است مشاوره رابطه در ابتدا ترسناک به نظر برسد، بسیاری از زوج ها متوجه می شوند که  اگر با ذهنی باز و تمایل به همکاری با شریک خود شرکت کنند، رابطه آنها سودمند خواهد بود . نه تنها زوج‌ها می‌توانند تعارض و پریشانی فعلی را حل کنند، بلکه نشان داده شده است که مزایای آن تا سال‌ها پس از درمان باقی می‌ماند


برای ارتباط با بهترین روانشناس مرد در تهران اینجا کلیک کنید


در بسیاری از موارد، مشاور زوجین قادر است تمرکز درمان را محدود کند تا مسائل اولیه ای را که نیاز به رسیدگی دارند، شناسایی کند.  اگرچه هر تمرین‌کننده‌ای رویکرد منحصربه‌فرد خود را برای مشاوره روابط و زوج‌ها دارد، اما چند عنصر مشترک وجود دارد. مسائل ارتباطی، ارزش ها و انتظارات مختلف و مسائل مربوط به اعتماد تنها چند مورد از رایج ترین زمینه های تعارض در روابط هستند .




چگونه برای اولین جلسه مشاوره زوجین خود را آماده کنم؟



نیازی نیست در اولین جلسه مشاوره زوجین چیزی به همراه داشته باشید و همچنین نیازی به آماده سازی رسمی ندارید. بسیاری از زوج‌ها دوست دارند مدتی را صرف فکر کردن به این موضوع کنند که چرا به مشاوره می‌روند، و در مورد چه مسائلی ممکن است بخواهند در آنجا صحبت کنند، اما این ضروری نیست. یک مشاور زوج باتجربه می‌تواند با پرسیدن سؤال‌های درست، شما را به فکر کردن و صحبت کردن درباره مشکلاتی که شما و شریک زندگی‌تان در رابطه‌تان تجربه می‌کنید، «شروع به توپ کردن» کند.




در جلسه اول به چه موضوعاتی پرداخته می شود؟



جلسه اول جایی است که قوانین اساسی و مرزهای مشاوره رابطه تعیین می شود. در این جلسه اول، شما و همسرتان می‌توانید از درمانگر انتظار داشته باشید که در مورد محرمانه بودن، وضعیت‌های گزارش اجباری (مثلاً در شرایط کودک آزاری و غیره)، خط‌مشی‌های خود در مورد لغو و روش‌هایی که هنگام کار با زوج‌ها در مورد مسائل مربوط به رابطه استفاده می‌کنند، صحبت کند. .


هنگامی که این اطلاعات پوشش داده شد، مشاور زوج یا روانشناس به طور کلی تاریخچه مختصری از شما می گیرد و مسائل یا مشکلاتی که شما را به مشاوره می کشاند و همچنین سابقه رابطه شما را پوشش می دهد. آنها ممکن است سوالاتی مانند:




  • چه مسائلی را در رابطه خود تجربه کرده اید؟

  • این مسائل چقدر در رابطه شما مشکل ساز بوده است؟

  • آیا قبلاً در مشاوره رابطه بوده اید؟

  • شما و همسرتان برای حل این مسائل چه کرده اید؟

  • انتظارات شما از مشاوره زوجین چیست؟


به این ترتیب، جلسه اولیه بیش از هر چیز در مورد جمع آوری اطلاعات است، اگرچه موضوعات واقعی و معنادار اغلب حتی در این مرحله اولیه مورد بحث و بررسی قرار می گیرند. کار واقعی مشاوره معمولاً از جلسه دوم شروع می شود، زمانی که مشاور زوج شما ایده روشنی از ماهیت مشکلات شما داشته باشد و تمام "کسب و کار" رسیدگی شده و برای همه روشن باشد.




یک جلسه چگونه برگزار می شود؟



به طور کلی، هر دو نفر در یک رابطه حداقل در ابتدا با هم در یک جلسه مشاوره زوج شرکت می کنند. این برای کمک به ایجاد ارتباط با مشاور زوجین است که به وضوح در مورد زوج و رابطه آنها باشد. برخی از مشاوران رابطه و در واقع برخی از مراجعان به نوبه خود قبل از ملاقات مجدد به عنوان یک زوج، دیدن مشاور را به صورت جداگانه مفید می دانند. برخی از مشاوران رابطه تنها زمانی مشتری های زوج خود را می بینند که با هم حضور داشته باشند. اگر شما در چنین شرایطی هستید، اما مشکل خاصی دارید که در درجه اول شما را به عنوان یک فرد تحت تاثیر قرار می دهد، مانند افسردگی یا اعتیاد، ممکن است مشاور زوجین به شما پیشنهاد کند که برای درمان فردی به روانشناس یا پزشک دیگری مراجعه کنید تا به آن موضوع خاص رسیدگی کند.


معمولاً یک جلسه مشاوره زوجین ترکیبی از چندین کار مختلف است. اولین وظیفه مشاور این است که شما و همسرتان را راحت کند و شما را راحت کند. مشاوره یا درمان عبارت است از ایجاد اعتماد با مشاور یا روانشناس خود به گونه ای که در صحبت کردن در مورد مسائلی که ممکن است بسیار شخصی و بسیار دشوار باشد، احساس راحتی و امنیت کنید. یک مشاور حرفه ای و اخلاقی تمام تلاش خود را به کار می گیرد تا به هر دوی شما اجازه دهد تا در مورد مسائلی که شما و شریک زندگی تان با آنها درگیر هستید صحبت کنید.


مشاور ممکن است از چندین روش مختلف برای کمک به شما و همسرتان در فرآیند مشاوره استفاده کند. این ممکن است شامل موارد زیر باشد:




  • علناً بحث کردن در مورد موضوعات دشوار،

  • به اشتراک گذاشتن احساسات

  • تجزیه و تحلیل الگوهای رفتاری و روش های ارتباطی شما

  • آموزش تکنیک هایی برای کمک به شما در بهبود روش های ارتباطی،

  • ایفای نقش،

  • الگوسازی،

  • از شما درباره دوران کودکی و سابقه خانوادگی تان می پرسند یا

  • اشاره به اختلافات در رفتار خود و شریک زندگی تان.


همچنین ممکن است از شما خواسته شود که پروژه ها یا وظایفی را بین جلسات (مانند تکالیف) تمرین کنید تا به فرآیند مشاوره کمک کنید. به عنوان مثال، ممکن است به شما تکلیفی داده شود که چگونه یکدیگر را لمس کنید (حداقل یک بار قبل از جلسه بعدی ماساژی بدهید که ماهیت جنسی ندارد)، یا ممکن است از شما خواسته شود که احساسات یا بحث های خود را در یک دفترچه یادداشت کنید و از شما خواسته شد که در جلسه بعدی در مورد تجربه گزارش دهد.

Report this page